Η Ντρίτσου Ηλιάνα γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1984. Από το 2008 εργάζεται ως Σύμβουλος Διατροφής και επίσημα τα τελευταία χρόνια ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Η Ηλιάνα προσεγγίζει τον άνθρωπο ολιστικά, επιδιώκοντας να εντοπίσει τα βαθύτερα αίτια που επηρεάζουν τις διατροφικές του συνήθειες, με στόχο να επιφέρει θετικές αλλά και μόνιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής του και κατ’ επέκταση στο βάρος και την υγεία του. Μέσα από αυτή την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, δημιουργεί με επιτυχία σχέσεις εμπιστοσύνης, υποστηρίζοντας τους να αποκτήσουν ένα υγιές σωματικό βάρος, ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επικεντρώνεται στην εξατομικευμένη διατροφική παρακολούθηση, δίνοντας έμφαση στον έλεγχο βάρους, την παχυσαρκία και τις διατροφικές διαταραχές που αποτελούν τον βασικό κορμό εξειδίκευσής της.

Η συνεχής προσωπική εξέλιξη και εκπαίδευση είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ γι’ αυτήν. Η λίστα με τα σεμινάρια και τα συνέδρια που έχει παρακολουθήσει είναι ατελείωτη. Ενδεικτικά, παρακάτω αναφέρονται βασικά στοιχεία για τις σπουδές της:

  • Πτυχίο Διαιτολογίας – Διατροφολογίας, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής, Queen Margaret University Edinburgh
  • Κάτοχος πτυχίου Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής, Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) Αγίων Αναργύρων, Αθήνα
  • Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity, Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών Ελλάδος (ΚΕΑΔΔ) – Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών Μεγάλης Βρετανίας (NCfED)
  • Κάτοχος διπλώματος Health Coaching Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Κάτοχος διπλώματος Sports Nutrition – ISSN (International Society of Sport Nutrition) Base Training  (Fitness – Sports – Medicine
  • Επιστημονικός Συνεργάτης, Diatrofi. gr , Αθήνα
  • Πρακτική Άσκηση, Διαιτολογικό Τμήμα, Π.Γ.Ν. Αττικόν & Ιδιωτικό Νοσοκομείο Πολυκλινική Υγεία, Αθήνα

Ντρίτσου Ηλιάνα