service1Ομαδικές Συνεδρίες: Βρες τη δύναμή σου

Το ομαδικό πρόγραμμα κρύβει τη μαγεία και τη μοναδική δυναμική της ομάδας που είναι απελευθερωτική. Βασισμένη στην εμπειρία μου και στα μέχρι τώρα διαθέσιμα αποτελέσματα, θεωρώ ότι στο μονοπάτι του αδυνατίσματος η παρακίνηση και η υποστήριξη είναι πάντα τα καλύτερα εφόδια.

Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε άτομα που ανακαλύπτετε μαζί  τις ομοιότητες που έχετε.  Ακούγοντας και άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις με εσένα διαπιστώνεις ότι δεν είσαι ο μόνος που έχει τέτοιες σκέψεις και συναισθήματά και αυτό είναι ανακουφιστικό. Τέλος η ομάδα μπορεί́να σε παρακινήσει να προχωρήσεις. Πολλές φορές, όταν ακούμε τι έχουν καταφέρει οι άλλοι, κινητοποιούμαστε και εμείς να προχωρήσουμε ή να δοκιμάσουμε.

Το πρόγραμμα σε βοηθά  να αναλάβεις ευθύνες, σε καθοδηγεί στον κόσμο της ενσυνειδητότητας και της αυτοεπίγνωσης. Σε καθοδηγεί να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου, βοηθώντας να βρεις το δομικό της συστατικό που είναι η αυτό-αποτελεσματικότητα και να κερδίσεις μικρές νίκες που θα σε οδηγήσουν σε ρεαλιστικούς στόχους. Η διαδικασία σε υποστηρίζει να θέσεις τα θεμέλια για μια ζωή γεμάτη αυτοπεποίθηση αξιοποιώντας τα δυνατά σου στοιχεία για να είσαι σε θέση να ξεπεράσεις οποιαδήποτε εμπόδια που δεν είναι τίποτα άλλο από  ευκαιρίες  για μάθηση και εξέλιξη.

Ο καθένας μόνος του είναι δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να κάνει τις επιλογές του.  Όμως, όλοι μαζί, είμαστε δυνατότεροι, καθώς στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, μοιραζόμαστε εμπειρίες και τα καταφέρνουμε μαζί.

Καταφέρνουμε να αλλάξουμε από μέσα προς τα έξω γιατί στον πυρήνα των ομάδων υπάρχει η πεποίθηση ότι για να αλλάξει το βάρος χρειάζεται πρώτα να αλλάξεις τη ζωή σου

 Προϋπόθεση για τη συμμέτοχη στις ομάδες είναι:

 1. Να έχεις παρακολουθήσει το πρόγραμμα Πρώτα Δυνατοί.
 2. Να υπάρχει διάθεση και θάρρος να ακούσεις τι έχουν να σου πουν τα κιλά σου, να δεις τη σχέση με το σώμα σου και με τη τροφή και να αναλάβεις οριστικά την ευθύνη σου.
 3. Να είσαι έτοιμος να μιλήσεις την αλήθεια σου, να είσαι αυθεντικός, να είσαι ο εαυτός σου.
 4. Δέσμευση: να είσαι μαζί μας σε όλες τις συναντήσεις. Θυμήσου ότι η ομάδα σε βοηθά να αναπτύξεις κοινωνικές δεξιότητες και η δέσμευση έχει πολύ ψυχολογία.

Το πλαίσιο των ομαδικών συναντήσεων έχει ως εξής:

(ανάλογα με τη συμμέτοχή μπορούν να φτιαχτούν και άλλα γκρουπ σε διαφορετικές ημέρες και ώρες, προς το παρόν οι ημερομηνίες για τον Μάϊο –Ιούνιο
 1. Συνάντηση γνωριμίας και πλαίσιο ( Τρίτη 18/5 19:30- 22:00)
 2. Η Φυλακή του φαγητού ( Τρίτη 25/5 19:30- 22:00)
 3. Πυλώνες υγείας και καλής ζωής ( Τρίτη 1/6 19:30- 22:00)
 4. Μαθαίνω να ακούω και να συνδέομαι με το σώμα μου ( Τρίτη 8/6 19:30- 22:00)
 5. Ο εσωτερικός κριτής και ο φόβος του «πάχυνα» ( Τρίτη 22/6 19:30- 22:00)
 6. Βρίσκοντας λύσεις που δουλεύουν ( Τρίτη 15/6 19:30- 22:00)
 7. Ανακάλυψε τον παράγοντας Χ: απόλαυση ( Τρίτη 29/6  19:30- 22:00)
 8. Τι μαθαίνω για τον εαυτό μου ( Τρίτη 6/7 19:30- 22:00)

Το πρόγραμμα αφορά ομαδικές συναντήσεις (8) συνολικού χρόνου 16 ωρών, 2ώρες ή 3ώρες συναντήσεις ανάλογα με τη δυνατότητα των συμμετεχόντων. Η ομάδα αποτελείται από 5-8 μέλη και την  Coach Μυρτώ και γίνετε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom.

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 180€ πλέον ο ΦΠΑ. Η εξόφληση μπορεί να γίνει είτε με την έναρξη του προγράμματος είτε σε δυο ισόποσες δόσεις στην 1η και 3η συνεδρία.

Μετά το τέλος των ομαδικών υπάρχουν οι ομάδες υποστήριξης, μεγαλύτερα γκρουπ με ανθρώπους που έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο ταξίδι και η συμμέτοχη είναι με συμβολικό κόστος ανά συνάντηση.


Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε καλώντας στο 2105322383 ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και τις ερωτήσεις σας στη φόρμα επικοινωνίας ακολουθώντας το link:   https://www.myrtomylona.gr/contact/ και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.