Για εσάς που θέλετε αλλά δυσκολεύεστε να μας επισκεφθείτε…

Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία μπορούμε να μηδενίσουμε  τις αποστάσεις. Κάποιες φορές η δυσκολία της μετακίνησης  λόγω απόστασης ή χρόνου ή λόγω άλλων δυσκολιών (πχ. εγκυμοσύνη, ασθένεια, κινητικά προβλήματα) είναι παράγοντας που μας κάνει να αναβάλουμε τη δράση να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας.

Στο γραφείο παρέχετε η δυνατότητα να πάρετε μέρος σε συνεδρία μέσω Skype . Ο ενδιαφερόμενος αρκεί να κάνει χρήση του προγράμματος με τον υπολογιστή του και με μια camera και έτσι η επικοινωνία μεταξύ μας να γίνεται με εικόνα και ήχο μέσω του διαδικτυακού προγράμματος Skype.

Η υποστήριξη μέσω του διαδικτύου (Skype Συνεδρίες) είναι εξίσου αποτελεσματικές και ποιοτικές με τις συνεδρίες από κοντά. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι κάποιες  συνεδρίες είναι απαραίτητο να γίνονται από κοντά (για μετρήσεις και σωστότερη στοχοθέτηση) ωστόσο οι περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν το ίδιο αποτελεσματικά κι από απόσταση.

Ο coach – διαιτολόγος εφαρμόζει με τον ίδιο τρόπο τις επιστημονικές του γνώσεις και τεχνικές. Ακολουθεί επίσης με τον ίδιο τρόπο, τον κώδικα δεοντολογίας, το ιατρικό απόρρητο, την θεραπευτική συμμαχία και συνεργασία.

Ρωτήστε μας κι ενημερωθείτε για τις τιμές των υπηρεσιών μας & λεπτομέρειες για το πλαίσιο συνεργασίας