Βάσια Μανίκα

vasiaΗ Βάσια είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, τα τελευταία 13 χρόνια. Το πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και Τροποποίηση της Σχέσης με το Φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Life & Wellness Coach. Με την εμπειρία της σε αυτό το θέμα, διαπιστώνει ότι η υγεία είναι θέμα καλής εσωτερικής επικοινωνίας του οργανισμού και εξωτερικής επικοινωνίας με το περιβάλλον. Είναι NLP Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Micro Expressions & Body Language Practitioner και Speaker’s Performance Coach για το TEDxKids@Ilissos. Είναι εκπαιδεύτρια στο Health Coaching στην εταιρία Athens Coaching Institute και facilitator της Dynamic Equilibrium System Ltd. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα Διατροφής, Positive Psychology, Coaching και πολλών άλλων.

Παράλληλα, λατρεύει τη φυσική δραστηριότητα και είναι συνιδιοκτήτρια της σχολής χορού “Latina Loca” από το 2007. Η ιδιαίτερη εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει εκλεκτές συνεργασίες με Διατροφικά και Fitness Κέντρα (πολυτελή spa, boutique fitness clubs, catering υγιεινής διατροφής κα). Έχει μεγάλη εμπειρία ως Food Marketing Specialist and Consultant σε εταιρία υπηρεσιών ευεξίας και διατροφής και έχει συνεργαστεί ως διαιτολόγος στην Ε.Ρ.Τ. και η τελευταία της διατροφική εταιρική συνεργασία είναι στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, Vodafone.

Μέσα από τους πολλούς και διαφορετικούς επαγγελματικούς ρόλους που έχει, η παρουσία της στη χορευτική σκηνή, η εικόνα στην τηλεόραση, η εκπαιδευτική διαδικασία σε ενήλικες και παιδιά, συνθέτουν την εμπειρία και τις πρακτικές για μοναδικές παρουσιάσεις που κερδίζουν ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό.

Είναι η πρώτη coach ανάμεσα στους διαιτολόγους και η υπεύθυνη της “Diet Coaching” προσέγγισης, που δουλεύει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομάδες που αναζητούν σταθερές αλλαγές στον τρόπο ζωής, νέες υγιεινές συνήθειες και συμπεριφορές και αρμονικές σχέσεις με τον εσωτερικό εαυτό. Είναι περήφανο μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων, INLPTA (International NLP Trainers Association), EMCC (European Mentoring & Coaching Council), ICF (International Coaching Federation) και IPPA (International Positive Psychology Association).