Μαρία Ν.

ΝΟΜΙΚΟΥ

Αποδεδειγμένα απ τΙς καλύτερες διαιτολόγος.Η συνεργασία μας άψογη στόχος το χάσιμο τών περιττών κιλών προσωπικά θεωρώ ότι είσαι η διατροφή είναι σουπερ δεν είναι στέρησης δεν αισθάνεσαι πείνα κατά την διάρκεια της διατροφής με βοήθησε να μάθω ένα σωστό τρόπο διατροφής.

Εννοείται θα τον ακολουθησω και μετέπειτα και σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει για την στήριξη σου γιατί είναι πάνω απ όλα ένας υπέροχος άνθρωπος κυρία Μυλωνά Μαρία Μυρτώ!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Coffee Bike

coffee160

Συνεργαζόμαστε με τη διαιτολόγο – διατροφολόγο Μυρτώ-Μαρία από την αρχή της λειτουργίας του Coffee Bike, σε μία προσπάθεια να προσφέρουμε στους πελάτες μας υγιεινές και θρεπτικές επιλογές. Στο Coffee Bike δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των άριστων πρώτων υλών, καθώς και στη θρεπτική αξία τόσο των χυμών όσο επίσης των σνακ και των γευμάτων.

Η συμβολή της κυρίας Μυλωνά παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του καταλόγου μας, καθώς προσπαθούμε να προσφέρουμε και εξατομικευμένες προτάσεις στους πελάτες μας. Όλο αυτό το διάστημα, η συνεργασία μας είναι άψογη, καθώς η κυρία Μυλωνά διακρίνεται για τον επαγγελματισμό αλλά και τη συνεχή εξέλιξη πάνω στο αντικείμενό της. 

Δημήτρης Κ.

dimitris160

Με την Μυρτώ ξεκίνησα εντελώς τυχαία μέσω ενός κοινού γνωστού και η αλήθεια είναι ότι είχα απογοητευτεί από τον εαυτό μου από μια προηγούμενη εμπειρία που είχα από κάποια συνάδελφο της Μυρτώς.
Αποφάσισα να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στον εαυτό μου να αποβάλει μια για πάντα το “πρόβλημα” μου, αυτό που με απασχολούσε πολλά πολλά χρόνια…

Τελικώς με την Μυρτώ, κατάφερα και μπήκα σε πρόγραμμα που με βόλευε και από τότε άρχισε να αλλάζει η ψυχολογία μου αλλά και η ζωή μου…σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!