Το ομαδικό πρόγραμμά κρύβει τη μαγεία και τη μοναδική  δυναμική της ομάδας που  είναι απελευθερωτική. Βασισμένη σε πετυχημένα ομαδικά προγράμματα (weight watchers, anonymous overeaters) θεωρώ ότι στο μονοπάτι του αδυνατίσματος η παρακίνηση και η υποστήριξη είναι πάντα τα καλύτερα εφόδια.

Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε άτομα που ανακαλύπτετε μαζί  τις ομοιότητες που έχετε.  Ακούγοντας και άλλους ανθρώπους να  αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις με εσένα διαπιστώνεις ότι δεν είσαι ο μόνος που έχει τέτοιες σκέψεις και συναισθήματά και αυτό είναι ανακουφιστικό. Τέλος η ομάδα μπορεί́ να σε παρακινήσει να προχωρήσεις. Πολλές φορές, όταν ακούμε τι έχουν καταφέρει οι άλλοι, κινητοποιούμαστε και εμείς να προχωρήσουμε ή να δοκιμάσουμε.

 

Ο καθένας μόνος του είναι δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να κάνει τις επιλογές του.  Όμως, όλοι μαζί, είμαστε δυνατότεροι, καθώς στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, μοιραζόμαστε εμπειρίες και τα καταφέρνουμε μαζί.
Γι αυτό πιστεύουμε τόσο στην ομαδική δουλειά. Κι, απ’ ότι φαίνεται από τα μηνύματα που παίρνουμε για τις ομάδες μας, δουλεύουν εξαιρετικά.

Στην ομάδα υπάρχει ένας εκπαιδευμένος διαιτολόγος – coach που κάνει το συντονισμό και δύο mentor παλιά μέλη που ήδη τα έχουν καταφέρει.

Στην ομάδα μπαίνεις όποτε θέλεις χωρίς εγγραφή και πληρώνεις με τη συνεδρία συμβολικό ποσό για τα μέλη μας.