Με αφορμή όλη αυτή την πρωτόγνωρη συνθήκη, ακούω και βλέπω ανθρώπους να ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. Ήταν σαν όλο αυτό να λειτούργησε σαν αφορμή  να αποφασίσουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε πραγματικά να είμαστε.

Τώρα που μπαίνουμε στην επόμενη φάση, 

θες να είσαι μια βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου και να κρατήσεις ό,τι καλό είχες βάλει στην καθημερινότητά σου τον περασμένο μήνα;

Αν απαντάς ΝΑΙ, τότε σε περιμένουμε στο webinar που θα κάνουμε στη σελίδα μας στο Facebook στις 13 Μαϊου, 7 το απόγευμα. 

Ακολούθησε το Event μας στο Facebook!

Τα καλά νέα είναι ότι η υγεία και η ευεξία δεν είναι ιδιότητες, κάτι που έχεις ή όχι, κάτι που μπορείς να αγοράσεις ή κάτι που πωλείται. Είναι κάτι που κατακτάται, και ορίζεται από τις επιλογές που κάνεις ή δεν κάνεις καθημερινά. Αφορά τον τρόπο ζωής σου και επιλογές που μπορείς να εξασκήσεις και να εγκαταστήσεις ως συνήθειες. Έχουμε στοιχεία και έρευνες πια που το αποδεικνύουν και είναι και ο λόγος που κι εγώ, επιλέγω να εντάξω αυτή την υπηρεσία, γιατί βλέπω τα αποτελέσματά της, σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Μην ξεχνάς ότι η υγεία είναι βασική προϋπόθεση για να χαρούμε οποιοδήποτε άλλο αγαθό στη ζωή μας .

Ασθένεια και υγεία είναι μια διαφορετική όψη που περιγράφει το ίδιο νόμισμα: την ανθρώπινη ύπαρξη.

Θα δούμε μαζί πώς οι αρχές της ιατρικής του τρόπου ζωής βρίσκουν εφαρμογή στο πρόβλημα βάρους, ως μια ολιστική παρέμβαση στη θεραπεία της παχυσαρκίας.

Το σώμα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, βιβλίο που μπορούμε να διαβάσουμε πώς γράφουν οι επιλογές μας & η δίαιτά μας (δίαιτα δεν είναι μόνο το τι τρως αλλά και κάθε τι που μπαίνει μέσα σου- συναισθηματικά, πνευματικά και σωματικά). Ελάτε να συζητήσουμε πέρα από δογματισμούς ποια είναι η ιδανική «δίαιτα», πώς αυτή σχετίζεται με την υγεία και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το παρόν πρακτικά στο τώρα, γυρίζοντας το νόμισμα ή απλά πατώντας το διακόπτη.  

  • Πώς επιλέγω να λειτουργώ σε σχέση με το σώμα μου;
  • Πώς συνδέομαι με τον εαυτό μου;
  • Πώς αλληλεπιδρώ με το περιβάλλον μου;
  • Πώς διδάσκομαι από την ιστορία μου; 

Η γνώση είναι δύναμη.

Η γνώση μας παρακινεί.

Απλό σκεπτικό, μικρά βήματα … πολύπλευρα θετικά & μεγάλα αποτελέσματα.

Δεν συνταγογραφείται (ακόμη) αλλά είναι αποτελεσματικότερο από οποιοδήποτε φάρμακο!


Αν έχεις ερωτήσεις ή θέματα που θέλεις να καλύψουμε στο webinar, μπορείς να μας τις στείλεις εδώ! Αν θέλεις να σου στείλουμε το υλικό του webinar, μετά την ολοκλήρωσή του, γράψε μας το email που θέλεις να χρησιμοποιήσουμε!