Υλικά

  • 1 κούπα λιναρόσπορο σπασμένο
  • ½ κούπα στέβια ή ζάχαρη καρύδας
  • 1 κ.σ baking powder
  • ¼ κούπας λιωμένο βούτυρο καρύδας
  • ¼ κούπας γιαούρτι 2% στραγγιστό
  • 3 αυγά
  • Ξύσμα 2 λεμονιών
  • 3 κ.σ. χυμό λεμόνι
  • Βανίλια
  • 1 κ.σ. σπόρους chia

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη καλά, προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι και στη συνέχεια τα στέρεα υλικά.

Βάζουμε σε φορμάκια σιλικόνης και ψήνουμε σε προθερμανσμενο φούρνο στις αντιστάσεις στους 170 Co για ½ ώρα με 45 λεπτά περίπου, ανάλογα με το φούρνο.

Μόλις είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από τα φορμάκια γιατί κρατάνε υγρασία.