service5Ατομικές Συνεδρίες / Health Coaching

“Η τροφή είναι πρωταρχική ανάγκη του ανθρώπου, απαραίτητη για τη ζωή όσο ο ήλιος, ο αέρας και το νερό. Αποτελεί ένα από τέσσερις πυλώνες της καλής υγείας, μαζί με τον ύπνο, τη φυσική δραστηριότητα και τη διαχείριση του άγχους”.

Στόχος του θεραπευτικού πλάνου είναι να δημιουργήσετε μια νέα κατάσταση στην οποία θα μπορέσετε να σπάσετε το φαύλο κύκλο της δίαιτας, της ψυχολογικής στέρησης του φαγητού και της πίεσης γύρω από το σώμα σας και το φαγητό σας. Για αυτό το θεραπευτικό πλάνο βασίζεται στην εκμάθηση σωστών συνηθειών που έχουν ζωή σε βάθος χρόνου και σε παράγοντες του τρόπου ζωής που είναι ο ύπνος, η φυσική δραστηριότητα, η διατροφή, η διαχείριση του στρες, η σωστή ενυδάτωση.

  • Στη πρώτη συνεδρία που διαρκεί περίπου 60 λεπτά αξιολογείται ο τρόπος που τρώμε και λειτουργούμε σε σχέση με την υγεία μας καθώς και η επάρκεια των θρεπτικών συστατικών, συνεκτιμάται το ιστορικό, η συνήθης δίαιτα, η κλινική εικόνα και οι βιοχημικοί δείκτες. περιλαμβάνει τη λήψη του ιστορικού: διατροφικό, ιατρικό, οικογενειακό , τις σωματομετρήσεις, τη λιπομέτρηση, τις προτάσεις διατροφής (ίσως σχεδιασμό διαιτολογίου), στοχοθέτηση, αξιολόγηση αιματολογικών και τη σύσταση πιθανής απαιτούμενη αγωγής με συμπληρώματα διατροφής
  • Οι επόμενες συναντήσεις έχουν μικρότερη διάρκεια  για να σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις την πρόοδό σου, να δεις τα εμπόδια σαν διαδικασίες μάθησης και να αναγνωρίσεις μικρές νίκες που θα σε υποστηρίξουν για να συνεχίσεις. Να συνδεθείς με το σώμα σου και να εμπιστευτείς τους ενδογενείς μηχανισμούς, μαθαίνοντας να σε ακούς. Από κοινού επιλέγουμε αλλαγές στο τρόπο ζωής με στόχο να υποστηρίξουμε το υλικό σώμα να αποκτήσει δύναμη , να  αυξηθούν τα επίπεδα ενέργειας, να βελτιωθεί ο ύπνος, να ρυθμιστεί το βάρος, η διάθεση και γενικότερα η απόδοσή μας. Αυτό αφορά πάντα φροντιστικές πρακτικές ως προς τον εαυτό.
    Οργανώνονται ανά εβδομάδα, 15μερο ή μήνα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Υπάρχουν προπληρωμένα πακέτα συναντήσεων ή μπορείς κάθε φορά να προπληρώνεις την επόμενη
  • Συνήθως μετά από ένα τρίμηνο, μπορείς να περιμένεις ότι θα έχεις φτάσει στο 70% από τους αρχικούς σου στόχους, θα νιώθεις πολύ καλύτερα τα επίπεδα ενέργειάς σου και την αυτοπεποίθησή σου να πετύχεις νέους στόχους

Οι συναντήσεις μας μπορούν να γίνουν διαδικτυακά ή δια ζώσης και έχουν ακριβώς την ίδια αποτελεσματικότητα.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε απλά συμπληρώστε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε μια συνεδρία.

Σημείωση: Πριν τη συνάντηση από κοντά συστήνεται η παρακολούθηση των 2 πρώτων δωρεάν βίντεο του διαδικτυακού προγράμματος “Πρώτα Δυνατοί μετά Αδύνατοι”. Το πρόγραμμα στο σύνολο του λειτουργεί σαν προπαρασκευαστικό στάδιο της διαδικασίας της αλλαγής που σκοπεύετε να ξεκινήσετε. Είναι η αρχή που σας ξεμπλοκάρει από την αδράνεια και βοηθά να μπείτε σε δράση. Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ

Η δίαιτα ξεκινά από το μυαλό και αυτό είναι βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας του γραφείου οπότε το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απαραίτητο εργαλείο του τρόπου που θα δουλέψουμε μαζί.

Αν τα 2 πρώτα μαθήματα, λοιπόν νιώσετε πως απαντούν σε ερωτήματα σχετικά με τη δίαιτα και τη διατροφή που χρόνια σας απασχολούσαν, μπορείτε να αποκτήσετε το πρόγραμμα στο σύνολό του χρησιμοποιώντας των εκπτωτικό κωδικό που θα λάβετε από εμάς με τη συμπλήρωση της  Φόρμας Ενδιαφέροντος.

Έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά το χρόνο σας μέχρι να τα πούμε από κοντά.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2105322383 ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και τις ερωτήσεις σας στη φόρμα επικοινωνίας ακολουθώντας το link:   https://www.myrtomylona.gr/contact/ και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.