ΥΛΙΚΑ
(30 ΤΕΜΑΧΙΑ)

  • 400γρ ρεβύθια βρασμένα
  • 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • Αλάτι
  • ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε επεξεργαστή τροφής βάζετε τα ρεβύθια και χτυπάτε μέχρι να γίνουν ζύμη. Προσθέστε τις νιφάδες βρώμης και αναμειγνύετε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέτετε το σκόρδο, το χυμό λεμόνι, το αλάτι και χτυπάτε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.
Με τον επεξεργαστή τροφής σε χαμηλή ένταση προσθέτετε το ελαιόλαδο. Αφήνετε να ανακατευτούν μέχρι να σφίξει η ζύμη.
Όταν η ζύμη έχει δέσει απλώνετε σε αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζεται με ένα ακόμα φύλλο αντικολλητικό χαρτί και με πλάστη ανοίγετε την ζύμη όσο λεπτή επιθυμείτε.
Χαράζετε την ζύμη σε σχήμα κράκερ ή όποιο άλλο σχήμα επιθυμείτε και τρυπάτε ελαφρά κάθε κράκερ με ένα πιρούνι για να ψηθούν ομοιόμορφα.
ψήνετε στους 180 oC για  40 – 50 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.

 

Συνταγή από:
http://bit.ly/2sPIntb