ΥΛΙΚΑ
(7-10 ΜΕΡΙΔΕΣ)

  • 1 κρεμμύδι ξερό μικρό, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
  • 1 φλυτζάνι καρότο, κομμένο ροδέλες
  • 4 φλυτζάνια λάχανο, κομμένο (περίπου το ¼ του λάχανου)
  • 1 φλυτζάνι φασολάκια φρέσκα, κομμένα σε όμοια κομμάτια
  • 2 πιπεριές καμπάνα, κομμένες καρέ
  • 1 κονσέρβα ντομάτα σε κομμάτια
  • 6 φλυτζάνια ζωμό βοδινό ή κοτόπουλο
  • 2 κουτάλια πελτέ ντομάτα
  • 2 φύλλα δάφνης
  • ½ κουταλάκι βασιλικό και θυμάρι, τριμμένο
  • Αλατοπίπερο
  • 2 φλυτζάνια μπρόκολο, κομμένο σε μπουκιές
  • 2 φλυτζάνια κολοκυθάκια, κομμένο χοντρό καρέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μεγάλη κατσαρόλα, βάζετε το λάδι, με το κρεμμύδι, το σκόρδο και τσιγαρίζετε σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτετε τα καρότα, το λάχανο και τα φασολάκια και αφήνετε στη φωτιά ανακατεύοντας συχνά για περίπου 5 λεπτά.

Προσθέτετε τις πιπεριές, την κονσέρβα με τις ντομάτες, το ζωμό, την πάστα ντομάτας, τα φύλλα δάφνης, το αλατοπίπερο και αφήνετε να σιγοβράσουν για περίπου 6-7 λεπτά ή όσο χρειάζεται για να μαλακώσουν τα λαχανικά σας.

Τέλος προσθέτετε το μπρόκολο και τα κολοκυθάκια και σιγοβράζετε για ακόμα 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όσο επιθυμείτε.

Πριν το σερβίρισμα αφαιρέστε τα φύλλα δάφνης.


Συνταγή από:
http://bit.ly/2hQJ91N