Μαθαίνω να είμαι «Πρώτα Δυνατός και μετά Αδύνατος»! 

Στο online εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει προσεχώς, θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις ότι η κουλτούρα της δίαιτας, με την έννοια της στέρησης  του φαγητού, όπως αυτή πωλείται στην βιομηχανία του αδυνατίσματος δεν δουλεύει… τουλάχιστον μακροπρόθεσμα.

Επίσης θα μάθεις πώς έρχεται η πολυπόθητη αλλαγή και πώς το πρόγραμμα σε βοηθά να καλύψεις το κενό από το «ξέρω» στο «κάνω». Να βάλεις σε εφαρμογή και δράση όλα όσα γνωρίζεις και δουλεύουν. Γιατί η αλλαγή χρειάζεται δράση. Δεν μας λείπει η γνώση αλλά η συστηματική εφαρμογή. Με αυτό το πρόγραμμα που έχω σχεδιάσει για σένα θα καταλάβεις ότι το παραπάνω βάρος που βιώνεις σαν πρόβλημα είναι αποτέλεσμα/ σύμπτωμα μιας δυσλειτουργικής συνθήκης. Όταν δουλεύεις στις αιτίες, το σύμπτωμα παύει.  Έτσι σε προσκαλώ να δουλέψουμε στη ρίζα του προβλήματος με λίγη θεωρία και περισσότερο βίωμα.  

Θα αποκτήσεις ό,τι σου είναι απαραίτητο αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα κάνεις ακόμη περισσότερα γιατί το πρόγραμμα είναι κυρίως βιωματικό! 

Μάζεψα λοιπόν τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και τα αποτελέσματα μου και τα έβαλα σε αυτό το πολύ αγαπημένο μου πρόγραμμα που είναι το πρώτο μέρος της σειράς «Πρώτα Δυνατοί και μετά αδύνατοι».

Είμαι η Μυλωνά Μυρτώ – Μαρία , διατροφολόγος- διαιτολόγος εξειδικευμένη στις διατροφικές διαταραχές και πιστοποιημένη Health&Wellness Coach  και δηλώνω ότι αγαπώ τη δράση και απολαμβάνω τις αλλαγές. Εμπνέομαι από τις ιστορίες των ανθρώπων και δεν σταματώ να μαθαίνω και να εκπαιδεύομαι. Αν κι εσύ θέλεις λοιπόν:

  • απαντήσεις σε όλα εκείνα τα «γιατί» εγώ δεν τα καταφέρνω με τις δίαιτες. Τι φταίει με εμένα … 
  • να βρεις που κρύβεται η συνέπεια και η εγκράτεια σου
  • να αποκτήσεις  τα κλειδιά της αποτελεσματικής νοοτροπίας και προσέγγισης που αφορούν μια θετική στάση ζωής

Τότε αυτό το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για σένα και σε καλωσορίζω στην παρέα μου!!!

Θα χαρώ πολύ να ξεκινήσουμε προπόνηση μαζί και από τη μεριά μου θα μοιραστώ ότι το πιο μαγικό είναι ότι καθώς η εκμάθηση, η ενασχόληση και η βελτίωση σε ένα αντικείμενο ή τομέα της ζωής μας αρχίζει, διεγείρει αυτόματα την επιθυμία για βελτίωση και σε άλλους τομείς. 

Και το θετικό ντόμινο ΞΕΚΙΝΑ!

Σε φιλώ,

Μυρτώ.

Υ.Γ. Αν δεν έχεις μπει στη λίστα των early birds- θα ενημερωθούν πρώτοι και θα έχουν ειδική τιμή- κάντο τώρα, εδώ!