ΥΛΙΚΑ

ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΕ ΛΑΪΜ

  • 1 αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 λάιμ κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2 – 3 φλιτάνια νερό

ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

  • ½ γκρέιπφρουτ κομμένο σε φέτες
  • 3 – 4 κλαράκια φρέσκο δενδρολίβανο
  • 2 – 3 φλιτζάνια νερό

ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ

  • 1 ροδάκινο κομμένο σε φέτες
  • 6 – 8 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο
  • 2 – 3 φλιτζάνια νερό

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ

  • ½ πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
  • 1 ακτινίδιο κομμένο σε φέτες
  • 2 – 3 φλιτζάνια νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μεγάλο βάζο προσθέτετε  τα υλικά και τα πιέζετε με ένα κουτάλι λίγο στον πάτο του βάζου μέχρι να απελευθερώσουν τους χυμούς τους.
Προσθέτετε το νερό και ανακατεύετε καλά και ύστερα αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει για 3 με 4 ώρες για να δώσετε την δυνατότητα να απελευθερώσουν τις γεύσεις τους τα υλικά.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KtL9ZkClD0M

Συνταγή από:
http://bit.ly/2tIz6CJ